​Tungt sværgods

​Hos M.L.C. Transport tilbyder vi følgebilskørsel til transport af tungt sværgods.

Opgaver af denne størrelse kræver meget i forhold til planlægning og forarbejde. Der skal tages forbehold for specielle ruter, klassificering af godset samt tilladelse fra politi og myndigheder.

Derfor skal du vælge M.L.C. Transport, da vi tilbyder en høj service og sikkerhed i forbindelse med transport af tungt sværgods.

Vores chauffører har bred erfaring med følgebilskørsel til at transportere med tungt gods som eksempelvis maskiner, vindmøller og industrianlæg.

Grundig forberedelse er et succeskriterie i disse opgaver, og hos M.L.C. Transport kan du altid forvente, at vi tager planlægningen seriøst.

Vi udfører gerne road surveys for at garantere, at transporten kan lykkes. Vi måler, beregner og gennemtænker den optimale rute, så du kan fragte dit gods på effektiv og sikker vis.

Vi står gerne for både gennemgang af rute samt kontakt til politiet og kommune. Og hvis der skal ændres ruteforhold og fjernes skilte, håndterer vi selvfølgelig også dette.

Skal du bruge følgebiler til tungt sværgods?

Hos M.L.C. Transport er du garanteret SDA godkendte biler og chauffører med uddannelsen og ekspertisen til at håndtere alle opgaver.

Har du brug for følgebiler til tungt sværgods, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.​

Få tilbud på din opgave

border

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIER​

facebook