Effektivt entreprenørarbejde på Sjælland

​Entreprenørarbejde hos M.L.C. Transport

M.L.C Transports mange år i transportbranchen har givet os mod til at tilbyde mere af vores effektive entreprenørarbejde. Vi udfører derfor både mindre og større entreprenørløsninger til private og erhvervskunder.

Vores veloplagte og erfarne medarbejdere kan udføre entreprenørarbejde som gravearbejde, jordarbejde og anlægsarbejde.

Vi har om nogen de rette størrelser køretøjer til arbejdsopgaverne, og det rette mandskab til at bestride selv et omfattende anlægsarbejde.

Vi vil kunne tilbyde priser efter henvendelse. Der kan selvfølgelig komme et tilbud på tale, hvis projektet har en vis størrelse.

God service til hele Sjælland

Vores service med entreprenørarbejde kan du drage brug af over hele Sjælland. Vi kører selvfølgelig gerne til nord, vest, syd eller Hovedstaden. Vi stræber altid efter at få kunden til at stå tilbage med et stort smil efter det vellykkede arbejde.

Derfor sørger vi altid for at:

  • gøre os en grundig forberedelse
  • være pålidelige med byggeaftaler og byggetider
  • finde den bedste løsning for alle parter
  • give en god pris

Der er sjældent to entreprenørjobs, der er ens. Men kundernes krav til den høje service og professionalisme er altid den samme – og den vil vi gerne yde hver eneste gang.

Hør mere om dine muligheder

Skulle du ikke have bopæl på Sjælland, men trænge til gravearbejde, jordarbejde eller anlægsarbejde, kan vi også hjælpe dig videre.

Vi har også samarbejdspartnere på Fyn og Jylland og i Sverige, Norge og Tyskland. Derfor vil vi som udgangspunkt altid kunne finde en løsning på din henvendelse og naturligvis også til en rigtig god pris. Kontakt os allerede i dag for at høre mere.​

Få tilbud på din opgave

border

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIER​

facebook