Følgebil til særtransport

M.L.C. Transport tilbyder professionel kørsel med følgebil til blokvogne med let sværgods og tungt sværgods i hele Danmark.

Vi hjælper med at transportere tunge maskiner, stålkonstruktioner, siloer og vindmøller – uanset størrelse og vægt.

Vi søger tilladelse fra politi og myndigheder, og dertil står vi for dialogen. For at sikre at transporten nå frem i god tid og under sikre vilkår, beregner vi den optimale rute.

Transporteren vil blive ledsaget af vores SDA godkendte følgebiler, som på effektiv vis kommunikerer med dig, så du har et 360° overblik, når du kører.

Hos M.L.C. Transport foretager vi altid en grundig vurdering af opgaven, og der tages altid højde for de udfordringer, der kan opstå undervejs. Derfor står vi også gerne for en road survey, så vi sikrer, at særtransporten kan forløbe problemfrit.

Du kan altid forvente, at vi gør vores bedste for at udarbejde optimale køreruter, der garanterer sikkerhed og tidsbesparelse.

Hvornår skal der følgebil med til særtransport?

Der er flere krav, til hvornår en følgebil skal assistere særtransporter.

Ifølge lovgivningen, herved §36, skal en særtransport ledsages af en følgebil, hvis den samlede længde overstiger 30 m, og/eller bredden overstiger 3,65 m.

Få tilbud på følgebil til særtransport

Indebærer ruten primært motorvej, må bredden være 4 m., før en følgebil skal ledsage.

Følgebil assistance til særtransport

Vores følgebilschauffører er eksperter til deres arbejde, og de er alle SDA-uddannede, hvilket er din garanti for, at vi kan assistere med høj service og sikkerhed.

Vi er uddannet til at foretage vurderinger og beslutninger på splitsekunder, hvorfor vi kan håndtere alle slags transportopgaver.

Vi tilbyder dig en totalløsning inden for følgebilsassistance og transport.

Skal du have flyttet let- eller tungt sværgods, så kan vi sørge for at særtransporten bliver en succes. Vi har et bredt netværk af dygtige chauffører, der kan fragte dit gods med M.L.C. som følgebil.

Kort sagt, fortæl hvad du skal have flyttet, så sørger vi for resten.

Har du brug for følgebilskørsel til særtransport?

Ønsker du følgebiler fra M.L.C. Transport, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Få tilbud på din opgave

border

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIER​

facebook